Ελαστικά Uniroyal

Όταν αγοράζετε τα ελαστικά μας, μάς εμπιστεύεστε να σας κρατάμε ασφαλείς. Είναι μια ευθύνη που αναλαμβάνουμε πολύ σοβαρά. Η εμπειρία μας στην ανάπτυξη ελαστικών για βρεγμένες και χειμερινές συνθήκες μας έχει δώσει ασυναγώνιστες γνώσεις για την παροχέτευση των νερών, την παρεμπόδιση της υδρολίσθησης και την πρόσφυση ώστε να διατηρούμε το κράτημα στον δρόμο. Άλλωστε η πρώτη μας καταξίωση ήρθε χάρη στα ελαστικά μηχανοκίνητων αγώνων — δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να χτίσουμε τη φήμη μας με τα ποιοτικά μείγματά μας και τον έξυπνο σχεδιασμό του πέλματος.

Ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε καινοτόμοι. Εξελίξαμε το πρώτο «βροχολάστιχο» το 1969 και ήμασταν οι πρώτοι που ανακάλυψαν τα οφέλη του συμμετρικού σχεδιασμού V του πέλματος. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης εξασφαλίζει μια καινοτόμα τεχνολογικά προσέγγιση βρίσκοντας έμπνευση στα πιο ιδιαίτερα μέρη. Αυτή η τάση οδήγησε στην ανακάλυψη της τεχνολογίας ελαστικών <<Shark Skin>> που χρησιμοποιεί βιομίμηση για την αναπαραγωγή της ικανότητας του καρχαρία να αποβάλει το νερό και να μειώνει στο ελάχιστο τις αντιστάσεις.

Αν θέλετε τη γνώμη μας, δεν υπάρχει κακός καιρός. Εμείς αγαπάμε τη βροχή. Αγαπάμε το χιόνι, το λασπόχιονο και όλα τα ενδιάμεσα. Έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο στη μελέτη τους έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη χαρά του ταξιδιού στον καιρό που αποκαλείται κακός.

Εμείς θέλουμε να ευχαριστιόμαστε όταν ο δρόμος αρχίζει να δίνει αντανακλάσεις. Έχουμε νιώσει ασφάλεια και σιγουριά σε στροφές με ταχύτητα γνωρίζοντας ότι τα ελαστικά μας θα κρατηθούν στην οδική επιφάνεια. Δεσμευόμαστε για συνεχή βελτίωση, ώστε να ξέρετε ότι μπορείτε να είστε χαρούμενοι πίσω από το τιμόνι, γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε πάντα σε ασφαλή χέρια.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.uniroyal-tyres.com