Ελαστικά Aplus

Με την Aplus, μπορείτε πάντα να βρείτε ένα ελαστικό που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Τα ελαστικά Aplus παράγονται από την Shandong Haohua Tire Co., LTD, που βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο Houzen, στην πόλη Weifang στην Κίνα. Με από περισσότερα από 20 χρόνια ιστορίας, το εργοστάσιο έχει έκταση μεγαλύτερη από 1.000.000 τετραγωνικά μέτρα. Η Shandong Haohua Tire διαθέτει 4 εργοστάσια παραγωγής, περισσότερους από 6.000 υπαλλήλους και 20 αποθήκες. Αυτές οι εγκαταστάσεις μπορούν να παράγουν 24 εκατομμύρια ελαστικά PCR και 5,5 εκατομμύρια ελαστικά TBR ετησίως.
 
Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος μας, χρησιμοποιούμε μόνο εξοπλισμό πρώτης κατηγορίας που εισάγουμε από την Ιαπωνία, τη Γερμανία και την Ολλανδία. Επιπλέον, εφαρμόζουμε προηγμένη διαχείριση παραγωγής, τηρούμε το αυστηρό μας σύστημα ποιοτικού ελέγχου και κατέχουμε τα σωστά πιστοποιητικά ποιότητας: GSO/GCC, DOT, ECE, REACH, INMETRO, NOM, SONCAP, SMARTWAY, BIS, ISO, CCC.

Στην Aplus, δεσμευόμαστε να παράγουμε και να προμηθεύουμε κατάλληλα ελαστικά σε ανταγωνιστική τιμή. Και επιπλέον, παρέχουμε μόνο σημαντικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, καθιερώνουμε μια μακροπρόθεσμη και, το πιο σημαντικό, μια σταθερή σχέση για την κοινή μας ανάπτυξη.

Η ΣΕΙΡΑ APLUS

Η συνολική γκάμα του Aplus αποτελείται από 10 πέλματα, διαθέσιμα για PCR, 4×4 και LT. Με 350 διαστάσεις σε θερινά, χειμερινά και all season, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα για να διαλέξετε.

https://aplustyres.eu/