Ελαστικά Continental

Ο Όμιλος Αυτοκίνησης Continental (Continental Automotive Group) είναι από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού για την αυτοκινητοβιομηχανία με περισσότερους από 90.000 υπαλλήλους σε περισσότερα από 170 σημεία. Όλοι συνεργάζονται σε έναν ενιαίο σχεδιασμό που περιλαμβάνει από ελαστικά μέχρι προηγμένα συστήματα ασφαλείας με ένα κοινό όραμα: να προσφέρει στην αυτοκίνηση περισσότερη ασφάλεια, βιωσιμότητα και διασύνδεση.

Καθώς τα αυτοκίνητα θα γίνονται πιο έξυπνα, οι τρεις τομείς μας Αμάξωμα & Ασφάλεια, Μετάδοση Ισχύος και Εσωτερικό συνεργάζονται στενά για να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για καλύτερη οδηγική εμπειρία. Από την ενεργητική και παθητική ασφάλεια, τα δεδομένα και τη διαχείριση καυσίμων μέχρι τα μάτια του οδηγού, η Continental καλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία οδήγησης του αυτοκινήτου ώστε να γίνει πραγματικότητα η αυτόματη οδήγησή του.

Από την ίδρυσή της, το 1871, η Continental εργάζεται με έναν στόχο: να φέρνει την ασφάλεια στους δρόμους, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την απόλαυση της οδήγησης. Εδώ και πάνω από 150 χρόνια αναπτύσσουμε σταθερά την εξειδίκευσή μας στην κινητικότητα, τις μεταφορές και την επεξεργασία στοιχείων. 

Η Continental είναι ο Νο1 προμηθευτής ελαστικών πρώτης τοποθέτησης στην Ευρώπη. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν μόνο κορυφαία ελαστικά που ταιριάζουν με τα ανώτατα ποιοτικά πρότυπα. Στην Continental διασφαλίζουμε ότι τα ελαστικά μας θα καλύπτουν όλα τα πρότυπα, από τη μέγιστη ταχύτητα μέχρι το φρενάρισμα σε βρεγμένο και σε στεγνό οδόστρωμα, τον χειρισμό, την άνεση, το επίπεδο θορύβου και τη χιλιομετρική απόδοση αλλά και τις απαιτήσεις των σύγχρονων ηλεκτρικών οχημάτων 

Οι μηχανικοί μας εκτελούν περισσότερες από 100 διαφορετικές δοκιμές -καθώς και πολλές αρχικές δοκιμές ασφάλειας- για να διασφαλίσουν ότι κάθε ελαστικό πρώτης τοποθέτησης (ΟΕ) θα ταιριάζει τέλεια στο όχημα, είτε πρόκειται για σπορ αυτοκίνητο, βαν ή ηλεκτρικό όχημα. Μόνο το σωστό σετ ελαστικών εξασφαλίζει ότι οι επιδόσεις του αυτοκινήτου στο χαρτί μεταφράζονται σε επιδόσεις στον δρόμο.

Η Continental κατανοεί τους δρόμους του κόσμου – και πώς να φρενάρει σε αυτούς. Κάθε μέρα, βάζουμε όλο το πάθος και την εμπειρία μας στην ανάπτυξη των καινοτομιών μας. Κατασκευασμένα μόνο με τα υψηλότερα ποιοτικά υλικά, θέτουμε πρότυπα με κάθε νέο προϊόν.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.continental-tires.gr