Όραμα & Κουλτούρα

Περισσότερα από 50 χρόνια πρoσφοράς στην οδηγική ασφάλεια.

Η ΕΜΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του aftermarket του αυτοκινήτου πάνω από 50 χρόνια. Διατηρεί μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες με γνωστούς διεθνείς οίκους, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα, που στοχεύουν στην συνεχή βελτίωση της οδηγικής ασφάλειας. Παράλληλα, η αξιοπιστία και η υπευθυνότητά της, οι συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπους και υποδομές, για τη βελτίωση της οργάνωσης και των υπηρεσιών της και οι σταθερές πολύχρονες σχέσεις με τα καταστήματα και τους εμπόρους της ελληνικής αγοράς, την έχουν καταστήσει έναν από τους προτιμητέους προμηθευτές στον χώρο των ειδών αυτοκινήτου.

Το όραμά μας

Καλλιεργούμε σχέσεις κοινής προόδου για γόνιμη επιχειρηματικότητα

Κτίζουμε μια δυναμική ομάδα με γνώση, ήθος και ανθρωπιά. Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες. Προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα & υπηρεσίες. Στηρίζουμε τους συνεργάτες μας με πρωτοποριακές υπηρεσίες συμβουλευτικής για την οργάνωση, την αποτελεσματικότητα και την επαγγελματική τους πρόοδο. Καλλιεργούμε την ανθρώπινη, κοινωνική & επιχειρηματική διάσταση, σε κάθε μας σχέση.

Η πραγμάτωση του οράματός μας στηρίζεται στις προσπάθειες των ανθρώπων μας, στην εδραίωση στρατηγικών συνεργασιών με προμηθευτές και πελάτες, βασισμένη στο αμοιβαίο όφελος και την ανάπτυξη, στην αξιοπιστία μας και στην συνέπειά μας στην αγορά, στα κορυφαία προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και στην ανθρωποκεντρική μας κουλτούρα.

Στρατηγικός συνεργάτης

Στο μέλλον, ακριβώς λόγω των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων, της παγκοσμιοποίησης και των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων, οι οποίες θα οξυνθούν ακόμα περισσότερο, η ανάγκη για εμβάθυνση των ανθρώπινων σχέσεων και της επικοινωνίας, μεταξύ όλων των πλευρών, στον χώρο της εμπορίας, θα εξακολουθήσει να έχει κυρίαρχη θέση. Είναι κοινή πεποίθηση των ανθρώπων της ΕΜΑ, ότι η πλούσια εμπειρία που έχουν αποκτήσει από τον ανθρώπινο τρόπο, με τον οποίο καλλιεργούν τις σχέσεις τους με όλους τους ενδιαφερόμενους και η εμπλουτισμένη εταιρική μας κουλτούρα, θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τη μετεξέλιξη αυτών των σχέσεων, ώστε να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες των συνεργατών μας.

Για τον λόγο αυτό, στοχεύουμε να πάμε αυτήν την επιχειρηματική σχέση << ένα βήμα μπροστά >>. Να εδραιώσουμε στρατηγικές συνεργασίες, ώστε να διαμορφώνουμε και να υλοποιούμε, μαζί με τους συνεργάτες μας, δραστηριότητες που θα δίνουν ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ανθρώπινη διάσταση της επιχειρηματικότητας, προσδίδοντας έτσι οικονομική υπεραξία στις επιχειρήσεις τους, καθώς και επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση.