• Ένα brand γεμάτο κίνηση και γοητεία

    Ενθουσιασμός – η κινητήρια δύναμη για τη σκέψη και τη λειτουργία μας. Με την αφοσίωση και τον ζήλο τους, τις ιδέες και τις ικανότητές τους, οι περισσότεροι από 1000 συνεπιχειρηματίες μας έκαναν τη LIQUI MOLY αυτό που είναι σήμερα: έναν παγκοσμίως γνωστό παρασκευαστή λιπαντικών, λαδιών κινητήρα, πρόσθετων, προϊόντων φροντίδας αυτοκινήτου, βοηθητικών χημικών προϊόντων για επισκευές, καθώς και προϊόντων σέρβις, συγκόλλησης και στεγανοποίησης ύψιστης ποιότητας. Ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα, συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας, που συναρπάζει. Μια παγκόσμια επωνυμία «made in Germany».

    Επωφεληθείτε από μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που καλύπτει πλήρως τις επιθυμίες σας: Με περισσότερα από 4.000 είδη, προσφέρουμε για κάθε αυτοκίνητο στον κόσμο τα πλέον κατάλληλα προϊόντα. Είτε πρόκειται για ΙΧ, δίτροχα, επαγγελματικά οχήματα, δομικά μηχανήματα, σκάφη ή εξοπλισμό κήπου. Είτε πρόκειται για ιδιωτική χρήση, επαγγελματική χρήση στο συνεργείο ή αποτελεσματική εφαρμογή στη βιομηχανία: Τα προϊόντα αντιμετώπισης προβλημάτων της εταιρείας μας αυξάνουν τη διάρκεια ζωής των κινητήρων και των συγκροτημάτων και διασφαλίζουν για πολλά χρόνια την απόδοση και τη λειτουργικότητά τους. Καθοριστικά κριτήρια με βάση τα οποία απολαμβάνετε περισσότερο την οδήγηση και κάνετε εξοικονόμηση με βιώσιμο τρόπο.

    Οι καλύτερες πρώτες ύλες, οι διαρκείς έλεγχοι και η πλήρωση των υψηλότερων προδιαγραφών σάς εγγυώνται απαράμιλλη ποιότητα και μοναδικά πλεονεκτήματα. Αφού με τη LIQUI MOLY δεν αγοράζετε απλώς ένα προϊόν. Λαμβάνετε μέγιστο όφελος, μαζί με προσωπικές συμβουλές, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και μοναδική καθοδήγηση των πελατών. Αυτό αντιπροσωπεύουμε. Με υγιή κοινή λογική, πολλή ενέργεια και έναν σαφή στόχο μπροστά μας: να σας ενθουσιάζουμε.


    Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.liqui-moly.com/el/gr/